Válasszon átgondoltan kéményszerelő céget!

A Leier kéményekről

Szeretne egy időtálló kéményt, amely biztos, hogy kompetens az Ön otthoni tüzelőrendszerével, ráadásul 33 év garanciát is kap rá? Akkor Önnek egy Leier kéményre van szüksége! Az alábbi cikkből számos hasznos információhoz juthat.

Nem mindegy, ki a kivitelező...

A LEIER kémények építésékor figyelni kell arra, hogy a kémény technológiailag megfelelő összerakása mellet a mindenkori kéményseprő szabványokat is betartsuk. Utólagos LEIER kémény beépítésnél ez gyakori probléma. A jogszabályok be nem tartása miatt a kéményseprő megkövetelheti akár a kémény újraépítését is!

LEIER kerámia kémények

Hasonlóan a többi kerámia kéményhez a LEIER kéményeknek is nagy előnye, hogy a kerámia béléscső nagyon tartós, hosszú élettartamot biztosít. Legalkalmasabb az újonnan épülő házakban, épületekbe.

Miért LEIER kémény?

  1. Egyszerű építés - Az építőkocka elv kis hibalehetőséget biztosít
  2. Kedvező ár – A LEIER kémények a legtöbb ember számára megfizethetőek
  3. Ellenállnak a nedvességnek – A kéményben lecsapódó kondenzvíz nem csapódik ki a falon
  4. Jó korrózióállóság – a savas kondenzvíz nem marja szét a kéményt
  5. Garantáltan hosszú élettartam – 33 év gyártói garancia
  6. Friss levegő biztosítás - A kürtős rendszerük képes a kazánnak illetve a lakásnak friss levegő utánpótlást biztosítani

Kérje árajánlatunkat kötelezettségmentesen!

Hogyan zajlik a kémény építése?

Előre egyeztetett időpontban a kémény.hu szakemberei megvizsgálják a helyszínt. A Leier kémény megfelelő felméréséhez szükséges megközelíteni a tüzelőberendezés helyét, a kémény leendő helyét, a padlásteret, a tetőt. Ezek hiányában terv alapján tudnak ajánlatot adni.

Felveszik az adatokat, majd egyedi ajánlatot adnak a komplett kivitelezésre.

Az ajánlat elfogadása után előre egyeztetett időpontban helyszínre szállítják a Leier kémény anyagát, és megkezdik a munkálatokat. A megfelelő kémény alapról indulva megkezdik az elemenkénti építést. Szükség esetén elhelyezik a rögzítéseket és elvégezik a falazat visszajavítását, bádogozást, bekötik a füstcsövet. A Leier kémény kész.

Következő lépésben elkészítik a szükséges dokumentumokat, kihívják az aktuális kéményseprő hatóságot, hogy vizsgálják meg, és adják meg a szakvéleményt a Leier kéményre. Ez szintén előre egyeztetett időpontban történik.

A szakhatósági engedély elkészülte után átadják azt a tulajdonosnak.

Kéményfelújítás LEIER kéményekkel

Az idő előrehaladtával, valamint a rendszeres használatból eredő károsító hatások következtében a meglévő kémények gyakran veszélyessé válhatnak, hiszen már nem képesek maximális megbízhatósággal ellátni feladatukat. Az elöregedett, vagy elhasználódott kémények esetében a felújítás lehetősége remek választást kínál a tulajdonosok számára, mivel gazdaságos módszerrel, megbízható végeredményhez juthatnak, és otthonuk biztonságosan üzemelhet továbbra is.

A kéményfelújítás során fontos szempont, hogy minőségi és korszerű lehetőséget válasszunk, amely az épület szerkezetével és az otthoni berendezésünkkel is kompatibilis, így nem csupán a felújítási költségeken spórolhatunk, de számtalan kellemetlenséget is elkerülhetünk, amely egy új kémény építésével járhat.

A LEIER minőségi és korszerű kéményeket biztosít minden felújítás előtt álló tulajdonos számára, népszerűségét elsősorban a kerámia béléscső időtálló szerkezetének és a beépítési technológia modernségének köszönheti.

A LEIER kémények ideális választást nyújtanak az újépítésű és a már meglévő, felújításra váró kéményekkel rendelkező ingatlanok számára, melyekről bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!