Általános szerződési feltételek

1. A nem megfelelő használatból eredő károkért a Soki Plusz Kft és egyik partner cégünk ( továbbiakban kivitelező) nem vállalja a felelősséget!

2. A megrendelt kéményes munka nem minden esetben elégíti ki a mindenkori szabványban elégséges feltételeket! Az egyéb szükséges munkák elvégzéséről a  megrendelő feladata, hogy gondoskodjon!

3. A kivitelezett munkát minden esetben tanúsítvánnyal rendelkező anyagokkal végezzük!

4. Minden kémény építési, felújítási munka engedély köteles, ellenőriztetni kell az illetékes szolgáltatóval! Amennyiben a megrendelő nem bízza meg cégünket a kéményseprő szakvélemény beszerzésével, úgy annak beszerzése megrendelő feladata!

5. A honlapon fenn lévő adatok tájékoztató jellegűek! Pontos és részletesebb infomrációkat a helszíni felmérés után lehet megállapítani!

6. A kéményes munkák során a kivitelező találkozhat olyan - előre nem látható - problémákkal, melyek megváltoztathatják a tervezett kivitelezés menetét, többletköltséget okozva, esetleg a munka meghiúsulását okozva.

7. A kéményes munkák többsége véséssel, porral, korommal jár! A fontosabb értékeket a megrendelő feladata megvédeni! Bár a kivitelező igyekszik vigyázni minden értékre, de a megrendelő a féltett értékeit kérjük, hogy vigye olyan helyre a kivitelezés ideje alatt, ahol biztonságban van!

8. Minden kémény esetén szükséges a levegő utánpótlás a tüzelőberendezés égéséhez! Ennek hiánya életveszélyt okozhat!

9. A kivitelező az általa elvégzett kéményekre 1 év szolgáltatási garanciát vállal! A garancia érvényesítés feltételei, a kivitelezésről szóló számla, a munkáról elvégzett pozitív kéményseprő szakvélemény és a mindenkori kéményseprő ellenőrzés meglétét bizonyító számla. A garancia a kivitelezés értékéig érvényes!

10. Az anyagokra az illetékes gyártó garanciája az érvényes!