Schiedel Quadro kémény

Schiedel Quadro kémény típus

A Schiedel Quadro kéményrendszer főleg társasházi épületek zárt égésterű kazánjainak füstgáz elvezetésére alkalmas.

Környezetbarát megoldás, mivel a lakásokhoz tartozó kazánok egyedileg szabályozhatóak, nincs felesleges energiapazarlás, minden fűtőkészülék csak akkor és annyit megy, amennyit a felhasználó igényel. 

Felépítése:

  1. Samott béléscső
  2. Légréteg
  3. Könnyűbeton köpenyelem

Kérje árajánlatunkat kötelezettségmentesen!

Miért jó választás?

A kiváló samott béléscső kiválóan alkalmas a zárt égésterű füstgázának elvezetésére. A pontos illesztések és a tömítő hézagkitt segítségével megbízható füsttömörséget biztosít, és a túlnyomásos készülék füstgáza nem tud átszivárogni a béléscsövön.

A légréteg ennél a kéménynél a zárt égésterű kazánokhoz juttatja el az égéshez szükséges levegőt, mely a készülékek üzemelése alatt előmelegszik, így gazdaságosabb üzemelést biztosít. Ez a légbevezetés több kazánnak a légellátását képes egyszerre biztosítani.

A köpenyelemek kicsik és könnyűek. Kazánok csatlakozása mind a négy oldalról lehetséges. Szintenként négy, de összesen maximum 10 készülék csatlakoztatható egy rendszerre. Statikailag nagyon biztonságos. A vasalási hornyokba helyezett merevítő vasalás segítségével akár hosszabb önálló kémények is stabilan megállnak.

A Schiedel Quadro legjelentősebb tulajdonságai:

  • Gyors építési lehetőség
  • Tartós kerámia béléscső
  • Gáztömör
  • 4 oldali csatlakozási lehetőség
  • Statikailag stabil köpeny

Ez a kémény egy megbízható, tartós rendszer a jól megszokott Schiedel minőségben!