Schiedel Absolut kémény

A Schiedel Absolut kémény típus

A Schiedel Absolut kémények óriási előnye, hogy bármilyen tüzelőberendezés ráköthető! 

Ha ezt a kéményrendszert választja, akkor egy csapásra megoldotta a kéménykérdést élete végéig! Nem számít, hogy zárt-, vagy nyitott- égésterű készülék, fa-, vegyes-, vagy gáztüzelés, a Schiedel Absolut kémények minden típushoz, biztonságot, hosszú élettartamot és gazdaságos üzemelést nyújtanak.

Ha Ön szereti a tökéletességet, akkor válassza ezt a kéményrendszert!

Kérje árajánlatunkat kötelezettségmentesen!

Miért jó választás?

Mivel egy kéményt hosszútávra tervezünk, ezért érdemes átgondolni, hogy mi várható a tüzelési szokások és lehetőségek terén a közeljövőben. Ha visszatekintünk, eddig is láthattuk, hogy a tüzelési szokások folyamatosan változtak. A fatüzelést felváltotta a gáz, majd a gázról sokan visszaálltak fatüzelésre, vagy korszerűbb kondenzációs kazánt vásároltak. Ezekben az esetekben eddig mindig szükség volt egy újfajta kéményrendszerre, amely jelentős beruházást igényelt.

A Schiedel Absolut kémény tökéletes választás az előre gondolkodó embereknek, és azoknak is, akik nem szeretnének függni a kiszámíthatatlan gazdasági, politikai tényezőktől. Ha ezt a kéményrendszert választja, akkor szabadon választhat később is a tüzelési módok közül, legyen az akár vegyestüzelés vagy alacsony füstgázhőmérsékletű kondenzációs kazán, vagy bármi más.

Mivel a Schiedel Absolut kéménynél a tökéletességre törekedtek, így biztos lehet benne, hogy energiahatékony és gazdaságos megoldást kap, bármilyen tüzelőberendezést is használ majd.