20 méter feletti kéménybélelés

20 méteres, vagy annál is hosszabb kémény építése? Az ilyen kémények különös odafigyelést, szakértelmet és pontos előzetes felmérést igényelnek, hogy a kéménybélelés után a készülék megfelelően üzemeljen, a kéményseprők átvegyék a kéményt. A rosszul elvégzett munka csak nagyon költségesen, rengeteg bosszúság árán orvosolható. Hogyan lehet megtalálni az optimális megoldást?

Többnyire négy dolog van, ami miatt az emberek kibéleltetik a kéményeiket:

  1. Kéményseprő felszólítást kaptak erre
  2. Új gázkészüléket vásároltak, és ehhez kéménybélelésre van szükség
  3. A gázművek lezárta a készüléket, és a beüzemeléshez kéményseprő szakvélemény kell
  4. Mert biztonságban szeretnék tudni magukat és családjukat

Bármelyik is igaz Önre, ahhoz hogy ne kapjon felszólítást a későbbiekben sem a gázművektől, sem a kéményseprőktől, és a készüléke se menjen tönkre a rossz kémény kialakítás miatt, hanem takarékosan üzemeljen, egyszóval "letudja egy jó időre" a kéményproblémákat, pontos helyszíni felmérés és budapesti kéménybélelésben tapasztalt szakember vizsgálata szükséges.

Mi az az 5 lépés, amivel olyan kéményt kap, amit a kéményseprők átvesznek, és "jóidőre" meg van oldva a probléma?

  1. Legelső lépésként tehát fel kell mérni a helyszínt. Miért? Mert online, illetve telefonon csak közelítő árat tudunk mondani. Ha Ön nem szeretne "beleszaladni" abba a kellemetlen helyzetbe, hogy a végén többet fizet, mint amire előzetesen számított, akkor ez egy pontos felméréssel elkerülhető. Valamint így tudjuk mi is megtalálni az esetlegesen kedvezőbb megoldást.
  2. A felmérés után megkapja a pontos ajánlatot, melyben rejtett költségek nélkül minden szerepel. Ezután telefonon vagy e-mailen egy megbeszélt időpontban elvégezzük a munkát az esetek többségében kevesebb, mint 8 óra alatt!
  3. Az elkészült kéményre elkészül a végleges hő-, és áramlástechnikai méretezés. Mi beviszünk minden papírt a hatósághoz, Önnek nem kell intéznie semmit!
  4. A kéményseprők kijönnek az előre megbeszélt időpontban és megvizsgálják a kéményt!
  5. Időszaktól függően 1-3 hét alatt megírják a papírokat. Az elkészült szakvéleményért bemegyünk, és elvisszük Önnek!

Még nem vagyok biztos benne, hogy el akarom végeztetni a munkát!

Amennyiben Önnek még nincs elég információja, hogy el tudja dönteni, szeretné-e kibéleltetni a kéményét vagy sem, úgy tegye fel nekünk kérdését!

Ha szeretne előzetesen tájékozódni róla, mivel jár a munka (mennyi kosz várható, mennyi idő alatt végezhető el, stb.), akkor olvassa el a szolgáltatások oldalon lévő információkat!