Tetőjárda építés

Tetőjárda építés

A kéményseprő vállalat felszólíthatja a társasházat, hogy cserélje le a meglévő tetőjárdákat, mert állaguk romlott, és a kémények megközelítése, tisztítása, ellenőrzése nem megoldható.

A KÉMÉNY.hu kivitelezői vállalják új tetőjárda építését a jelenlegi szabványoknak megfelelően.

Keresse az Önhöz legközelebbi kivitelezőt!Miért fontos a tetőjárda?A tetőjárda kiépítése minden épület esetén rendkívül fontos, hiszen a szerkezet komoly védelmi funkciókat lát el.

A tetőjárda elsődleges feladata, hogy a tetőn való közlekedést biztonságossá tegye. Emellett tűzvédelmi szempontból is rendkívül hasznos a tetőjárda megléte, hiszen tűz esetén biztosíthatja a menekülést.

Lássuk, miért kell az épületeknek tetőjárdával rendelkeznie:

  • A kéményseprő testi épségének megóvása lényeges tényező. Ha van tetőjárda, akkor a szakember biztonságos körülmények között végezheti munkáját.
  • Ha a kéményseprő a tetőjárda nemléte vagy hiányos kivitelezése miatt nem fér oda a kéményhez és nem tudja megfelelően ellenőrizni, azzal a lakók egészségi állapotát is kockáztathatjuk.
  • Abban az esetben, ha tűz üt ki az épületben és nincs más menekülési útvonal, a tetőre való feljutás megoldást nyújthat, ezt segíti a tetőjárda.

A tetőjárda tehát több szempontból is igen hatékony és adott esetben életeket menthet.

Amennyiben kérdése van a tetőjárdát illetően, keressen minket bizalommal!