Leier kémény építés

Leier kémény

Szeretne egy időtálló kéményt, amely biztos, hogy kompetens az Ön otthoni tüzelőrendszerével, ráadásul 33 év garanciát is kap rá? Akkor Önnek egy Leier kéményre van szüksége! Ha kéményt szeretne vásárolni, ide kattintva tájékozódhat akciós Leier kémény árainkról. Hogyha pedig építettni szeretné leendő kéményét, az alábbi cikkből számos hasznos információhoz juthat.

 

Nem mindegy, ki a kivitelező...

 

9 oka is van annak, hogy a kémény.hu szakembereire bízza a kivitelezést! Olvassa el most!

A legnyomósabb, 10. ok pedig:

 

FIGYELEM! A nem megfelelően kivitelezett kémény  fokozottan tűz,- és balesetveszélyes! Forduljon szakcéghez, ha Leier kéményt akar építtetni!

 

A LEIER kémények építésékor figyelni kell arra, hogy a kémény technológiailag megfelelő összerakása mellet a mindenkori kéményseprő szabványokat is betartsuk. Utólagos LEIER kémény beépítésnél ez gyakori probléma. A jogszabályok be nem tartása miatt a kéményseprő megkövetelheti akár a kémény újraépítését is!

Kérjen tanácsot és vásárolja is meg kéményét értékesítési partnerünktől ITT.

 

LEIER kerámia kémények

 

Hasonlóan a többi kerámia kéményhez a LEIER kéményeknek is nagy előnye, hogy a kerámia béléscső nagyon tartós, hosszú élettartamot biztosít. Legalkalmasabb az újonnan épülő házakban, épületekbe.

 

Miért LEIER kémény?

 

  1. Egyszerű építés - Az építőkocka elv kis hibalehetőséget biztosít
  2. Kedvező ár – A LEIER kémények a legtöbb ember számára megfizethetőek
  3. Ellenállnak a nedvességnek – A kéményben lecsapódó kondenzvíz nem csapódik ki a falon
  4. Jó korrózióállóság – a savas kondenzvíz nem marja szét a kéményt
  5. Garantáltan hosszú élettartam – 33 év gyártói garancia
  6. Friss levegő biztosítás - A kürtős rendszerük képes a kazánnak illetve a lakásnak friss levegő utánpótlást biztosítani

 

Hogyan zajlik a kémény építése?

 

Előre egyeztetett időpontban a kémény.hu szakemberei megvizsgálják a helyszínt. A Leier kémény megfelelő felméréséhez szükséges megközelíteni a tüzelőberendezés helyét, a kémény leendő helyét, a padlásteret, a tetőt. Ezek hiányában terv alapján tudnak ajánlatot adni.

Felveszik az adatokat, majd egyedi ajánlatot adnak a komplett kivitelezésre.

Az ajánlat elfogadása után előre egyeztetett időpontban helyszínre szállítják a Leier kémény anyagát, és megkezdik a munkálatokat. A megfelelő kémény alapról indulva megkezdik az elemenkénti építést. Szükség esetén elhelyezik a rögzítéseket és elvégezik a falazat visszajavítását, bádogozást, bekötik a füstcsövet. A Leier kémény kész.

Következő lépésben elkészítik a szükséges dokumentumokat, kihívják az aktuális kéményseprő hatóságot, hogy vizsgálják meg, és adják meg a szakvéleményt a Leier kéményre. Ez szintén előre egyeztetett időpontban történik.

A szakhatósági engedély elkészülte után átadják azt a tulajdonosnak.

Kérjen ajánlatot értékesítési partnerünktől ITT.